Keukenmonteur

Wij zijn op zoek naar:

Iemand die graag zijn of haar vrije tijd in de keuken rondbrengt! Niet om te koken maar om keukens te monteren, en alles netjes aan te sluiten! Ben jij opgewassen tegen deze zelfstandige functie? Word jij blij van een strak afgeleverde keuken? Kun jij netjes communiceren met de klant? Bij drie ja’s ben je al door naar de volgende ronde!

We zoeken een ‘blijver’ en geen avonturier. De voorkeur gaat uit naar iemand uit Rijssen of de nabije omgeving. Ook leerling monteurs mogen reageren, de klant zal zorgen voor een goede  begeleiding.

Functie-eisen

  • Kun jij wandtegels plakken en/of leidingen aanpassen wanneer dit nodig is? Dan is dit voor ons een pré
  • Servicewerkzaamheden, het uitvoeren van kleine renovaties en showroomwerkzaamheden behoren eveneens tot jouw takenpakket.
  • Je bent stressbestendig
  • Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit
  • Je bent gemotiveerd en betrouwbaar
  • Je werkt netjes en accuraat

Wat bieden wij jou?

Vooruitzicht vast dienstverband

Afwisselende baan

Persoonlijk contact

Ontwikkelingsmogelijkheden

IJsselpersoneel

IJsselpersoneel is gespecialiseerd in het uitzenden van vakmensen binnen de schilder- en bouwbranche. Wij zijn opgericht in 2010 en inmiddels uitgegroeid naar drie vestigingen. Wij beschikken over een ruime vakkennis en een groot netwerk binnen de branche. Door onze korte lijnen, directe communicatie en persoonlijke aandacht naar onze uitzendkrachten en klantrelaties, zijn wij in staat mensen duurzaam aan ons te binden. Wij staan namelijk dichtbij de klant én de medewerker. Aandacht en betrokkenheid zijn onze drijfveren. Ontwikkelen is onze kracht.

Vanuit onze vestigingen Rijssen, Kampen en Zwolle zetten wij ons dagelijks in voor onze klantrelaties. IJsselpersoneel staat voor goed werkgeverschap, betrouwbaarheid en afspraak is bij ons afspraak.

Is jouw interesse gewekt?

Stad vacature: Rijssen
Provincie vacature: Overijssel
Uitzendbureau vestiging: Rijssen

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met: 0548-215003

Andere nieuwsberichten