Een bezoekje op de werkvloer

Afgelopen week is onze collega Arjan op werkbezoek geweest bij onze medewerker Wim. ‘Na enig zoekwerk kwam ik op de locatie aan en hier werd ik hartelijk ontvangen door Wim en zijn directe collega.’

Wim werkt met veel plezier in de regio Zwolle bij Grobbee ONDERHOUD(t) vastgoed. Hij is als 18-jarige, na zijn studie voor schilder ook direct aan de slag gegaan als schilder. Wim werkt al 2 jaar als schilder voor IJsselpersoneel. Hij doet dit met veel plezier. De persoonlijke benadering van IJsselpersoneel ervaart hij als zeer prettig.

De klant aan het woord

Bij Grobbee zijn ze ook tevreden over Wim. Grobbee ONDERHOUD(t) vastgoed is een bedrijf dat  meedenkt, ontzorgd, vooruitstrevend is en met een persoonlijke aanpak altijd een passende oplossing biedt. Zij kennen hun medewerkers persoonlijk.

Bij Grobbee werken 35 vakspecialisten. Een samengesteld team van schilders, glaszetters, allround timmerlieden, houtrotreparateurs, projectleiders, adviseurs en een bewonersconsulent/omgevingsmanager.

Daarnaast werken de schilders van Grobbee samen met andere vakspecialisten. Denk bijvoorbeeld aan voegers, installateurs, dakdekkers en communicatiespecialisten.

Ervaring is de basis

De jarenlange ervaring (meer dan 80 jaar) en de opgebouwde vakkennis neemt Grobbee mee in de dagelijkse werkzaamheden. Het vormt de basis in de uitvoering én in het advies en de kijk op duurzaam onderhoud en bouwkundige werkzaamheden. Grobbee is een betrouwbare partner op het gebied van duurzaam totaalonderhoud in vastgoed.

 

Andere nieuwsberichten