Vacatures in de bouw

IJsselpersoneel richt zich met name op schilders, timmerlieden, lassers, stukadoors, tegelzetters, betontimmerlieden, metselaars, isolatiemedewerkers en overige vakkrachten en kaderpersoneel in de bouw. Ben jij een vakkundige medewerker die van aanpakken weet en ben je op zoek naar een passende baan? Wij beschikken over een breed netwerk en stellen alles in het werk om voor jou een geslaagde match met een werkgever te maken. Heb je een specifieke voorkeur voor bedrijf of functie? Laat het ons dan weten. Dan maken wij er werk van! Kunnen we je niet direct een baan aanbieden, dan bewaren we je gegevens in onze database.

Wat kun je bij ons verwachten?

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Je loopt makkelijk bij ons binnen en wij bij jou. We organiseren regelmatig een vrijdagmiddagborrel of een ander event, bezoeken je regelmatig op de bouw of werkplek en de koffie staat bij ons ook altijd klaar.

Expertise. Wij staan je met raad en daad bij. IJsselpersoneel kent de branche, maar kent ook jouw werkgever én we kennen jou. Daarnaast zijn we specialist op het gebied van lonen, cao’s en overige personeelszaken. Zijn er vragen, problemen of knelpunten? Samen vinden we de oplossing. Praktisch en vlot!

Oog voor jouw ontwikkeling. Door met regelmaat elkaar te zien en te spreken, bespreken we ook jouw ambities, jouw drijfveren. We lezen ook tussen de regels door. Mis je nog bepaalde vaardigheden om je werk goed uit te kunnen voeren of proeven we een bepaalde drive bij jou? Dan bespreken we dat proactief met je om vervolgens samen een stappenplan te maken voor jouw ontwikkeling.

Jouw zekerheden

Wij zorgen goed voor onze mensen. Daarom zijn wij NEN-4400/1 gecertificeerd, VCU gecertificeerd op ons hoofdkantoor en aangesloten bij de NBBU. Dit betekent dat we ons houden aan de wet- en regelgeving voor eerlijk, gezond en veilig werken. Voor jou houdt dit in dat je salaris ontvangt volgens de beloning die gelijk is aan de CAO van jouw werkgever. Ook is je pensioen geregeld en letten we erop dat je werkgever zorgt voor goede en veilige werkomstandigheden. Jouw privacy is gewaarborgd conform ons privacy statement. IJsselpersoneel biedt jou tevens een mooi pakket aan extra voordeelregelingen. Voor jou, maar ook voor je gehele gezin!

persoonlijk

Open, altijd vriendelijk en oprecht betrokken. Onze aanpak is simpel.  Samenwerken en je verbonden voelen op alle niveaus. Iedereen moet zich comfortabel voelen bij IJsselpersoneel. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid, daar zijn wij sterk in!

vakkundig

Kennis, ervaring en kwaliteit. Dat zijn onze peilers voor succes. Naast hard werken uiteraard. Keihard werken voor onze werknemers en klantrelaties. Door te blijven investeren in de ontwikkeling van onze mensen, zorgen we ervoor dat wij bekwaam zijn én blijven! Dat is vakmanschap volgens IJsselpersoneel!

eerlijk

Respect, goed werkgeverschap en afspraak is afspraak. Met een “doe maar gewoon” cultuur werken wij samen met elkaar en weten we door een gelijke behandeling elkaar én mensen aan ons te binden. Een open en transparante communicatie vinden wij erg belangrijk. Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

ontwikkeling

Groeien betekent in beweging zijn. Blijven investeren in ontwikkeling. Daar geloven wij bij IJsselpersoneel in! Praktijkgericht, pragmatisch en samen met jou. Groeien doe je immers altijd samen! Samen betekent met én voor onze mensen en klantrelaties. Onze uitgangspunten hierbij zijn: een veilige werkplek, een prettige cultuur en ruimte voor eigen creativiteit stimuleren.

Vragen?

Neem gerust contact met mij op, ik ben te bereiken via 06 - 41 32 90 38