Onze pluspunten

  • Vakspecialist in de bouw- en schilder branche
  • Vakkennis inzake CAO, P&O, wet- en overige regelgeving in huis
  • Gekwalificeerd en gemotiveerd personeel
  • Veiligheid, gezondheid en milieu altijd hoog in het vaandel
  • Eigen wagenpark en materieel

Vakmensen

Vakkrachten, kaderpersoneel of overige functies in de bouw, IJsselpersoneel spreekt de taal van de medewerker en die van de ondernemer. Wij weten waar behoeften liggen, signaleren kansen en weten mogelijkheden te benutten. Zo gaat het ook tussen ons en onze vakmensen. Een goede communicatie, een persoonlijke band en samen in gesprek blijven over het werk en de uitvoering. We zijn betrokken bij onze mensen. Knelpunten worden adequaat besproken en opgepakt, bijscholing of scholing wordt ingezet daar waar nodig, we bieden een luisterend oor en denken mee in oplossingen. We zetten ons beste beentje voor om onze vakmensen hun vak zo goed mogelijk uit te kunnen laten voeren.

Flexibiliteit

Tijd en geld besparen en toch de risico’s zoals loondoorbetaling bij ziekte te beperken? Uitzenden om de flexibiliteit te vergroten in jouw personeelsbestand? Tijdelijk de planning aanvullen om de productiviteit te verhogen? Geen handjes beschikbaar om zelf mensen te werven? Een optimale contractflexibiliteit van 5,5 jaar? Geen administratieve rompslomp en toch de zekerheid dat alles goed geregeld is voor de medewerker? Uitzenden is de meest effectieve HR dienstverlening om snel jouw capaciteitsprobleem op te lossen. IJsselpersoneel maakt er daarom ook graag werk van!

Samenwerken

Alleen kun je heel hard rennen, maar samen kom je verder. Wij streven naar duurzame samenwerkingen. Kennen wij jouw bedrijf, dan kunnen wij ook beter een geslaagde match maken. Daarom werken we ook met een vast contactpersoon die het aanspreekpunt is voor jouw bedrijf én de medewerkers. Jouw contactpersoon kent het bedrijf, kent jou en kent de markt. Hierdoor zijn wij in staat met je mee te denken, je te adviseren gevraagd én ongevraagd. Of het nu gaat om de CAO, het loon of overige HR vraagstukken, de accountmanager adviseert je graag. Op de werkvloer lopen we allemaal ook weleens tegen knelpunten aan. Die gaan wij niet uit de weg, maar die lossen we op, samen! Dat is samenwerken volgens IJsselpersoneel.

Referenties >