Werkgever referenties

IJsselpersoneel werkt al jarenlang voor MKB bedrijven en grootzakelijke opdrachtgevers in de bouwbranche. Op deze pagina vind je een aantal reacties van tevreden klanten. Met deze ervaringen hopen we dat jij ook vol vertrouwen kiest voor IJsselpersoneel.

Onze referenties

“Wij maken gebruik van de uitzendkrachten van IJsselpersoneel zodat we optimaal flexibel kunnen blijven. Dat vinden wij belangrijk, we willen risico’s beperken en snel kunnen inspringen op de vraag. (Ron Smit van) IJsselpersoneel begrijpt onze branche. IJsselpersoneel biedt ons de unieke kans om middels haar brede netwerk makkelijk te schakelen, zodat we onze flexibele schil behouden”.

Höften Strakschilders

“Transparantie op de werkvloer en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Doordat IJsselpersoneel dezelfde transparante werkhouding heeft en kwaliteit ook bij hen hoog in het vaandel staat, is de samenwerking succesvol. Wij werken dan ook al geruime tijd met plezier samen”.

Bouwbedrijf Bovenhuis

“Door een goede planning en flexibele inzetbaarheid van onze mensen, houden we de kwaliteit hoog. Hierbij maken we graag gebruik van de uitzendkrachten van IJsselpersoneel, zodat we snel op de vraag van onze klanten kunnen inspringen. IJsselpersoneel kent ons bedrijf en selecteert daarop goed de mensen. Onlangs is een echte allround schilder gestart, inzetbaar op meerdere werkzaamheden. Zulke uitzendkrachten hebben we graag in ons midden”.

Schildersbedrijf E. van Dijk

Vacature plaatsen >