Maak kennis met ons

Vakkundig uitzenden

We kunnen pas een geslaagde match maken, als we precies weten wie je zoekt. Daarom vragen we net zo lang door tot we jouw wensen helder in het vizier hebben. Vervolgens selecteren we zorgvuldig de meest geschikte medewerker. In een persoonlijk gesprek kijken we of hij of zij de juiste vaardigheden en drive heeft, nemen we het CV door waarbij praktijkervaring zeker niet ongeschikt is aan een daadwerkelijk diploma en bellen we referenties na. Is de medewerker eenmaal bij jou aan het werk, dan houden we contact met jou en de medewerker om er voor te zorgen dat alles naar wens blijft verlopen.

Duurzaam ontzorgen

We nemen jou graag werk uit handen. Daarom doen we meer dan alleen de beste vakmensen voor je zoeken. Zo beschikken we onder andere over een eigen wagenpark. Als het nodig is, zorgen wij dus voor het vervoer van het personeel dat je bij ons inhuurt. Datzelfde geldt voor gereedschap en werkkleding: als jij dat wilt, zorgen we dat onze medewerkers eigen gereedschap bij zich hebben en/of werkkleding verstrekt krijgen.  Wel zo handig! Tijdens de selectieprocedure én gedurende de uitzending besteden we aandacht aan de opleidingsbehoefte en ontwikkeling van de medewerker. We schakelen vlot en zetten snel een opleiding, cursus of een andere vorm van ontwikkeling in. Alleen samen zijn we immers sterk. Zo investeren wij in een duurzame arbeidsrelatie en samenwerking!

De zekerheid van IJsselpersoneel

Als ondernemer is het jouw verantwoordelijkheid om zaken te doen met een uitzendbureau dat zich houdt aan de wet- en regelgeving voor eerlijk, gezond en veilig werken. Doe je dit niet, dan riskeer je boetes. Bij IJsselpersoneel garanderen we naleving van alle regels, ook die rondom belasting- en premieafdrachten en loonvoorschriften conform CAO van de inlener. Want eerlijkheid en goed willen zorgen voor onze medewerkers én relaties zit in onze genen. Daarom zijn wij NEN-4400/1 gecertificeerd, VCU gecertificeerd op ons hoofdkantoor en aangesloten bij de NBBU. De privacy is gewaarborgd conform ons AVG privacy statement.

Vacature plaatsen >

Kom je er niet uit?

Neem gerust contact met mij op, ik ben direct te bereiken via 06 - 41 32 90 38