Schilderen is een vak apart!

Christians passie om te schilderen is ontstaan door zijn interesse in monumentenzorg. Hij had een drive om uit te blinken in iets en dat motiveerde hem om zich te specialiseren in zijn vakgebied: het schilderen. Momenteel is Christian vooral bezig met particulier werk. Dit vindt Christian prettig want hij houdt van afwisselend werk.

IJsselpersoneel Rijssen

Christian is al enige tijd werkzaam bij IJsselpersoneel Rijssen. Tot op heden ervaart hij (en wij ook) dit als een prettige samenwerking. Christian zegt zelf: ‘Ik vind het belangrijk dat alle afspraken nagekomen worden. Dit is bij IJsselpersoneel Rijssen zeker het geval.’ Sinds februari werkt Christian bij onze klant Buwie Glas en Schilderwerken. Hij geeft aan dat het een mooi bedrijf is met fijne collega’s om mee samen te werken.

Passie voor schilderen

Naast zijn werk is Christian nog altijd druk met schilderen. Hij houdt er namelijk van om muurschilderingen te maken.  Vol enthousiasme laat hij ons zijn prachtige creaties zien. Wat dat betreft kan iedereen bij hem terecht, ook hierin vertelt hij vol passie. Verder is hij druk met het opknappen van motoren en sport hij ook regelmatig.

We wensen Christian veel succes tijdens zijn projecten en hopen dat hij nog lang actief zal zijn voor IJsselpersoneel Rijssen.

 

Andere nieuwsberichten