Een recensie voor IJsselpersoneel, help jij ons?

IJsselpersoneel

Wij vinden dat we als uitzendbureau in de bouw een toegevoegde waarde hebben voor onze klanten, maar willen eigenlijk nog liever dat onze klanten en relaties dat vinden.

Daarom willen we je vragen om op Google+ een recensie over ons bedrijf of onze dienstverlening te schrijven.

Het schrijven van een recensie kost slechts een paar minuutjes. Om een recensie te kunnen schrijven dien je te zijn ingelogd met je Google+ account. Hieronder staat een korte handleiding:

Heb je al een Google+ account?

Ga dan naar ‘Stappenplan voor het plaatsen van een recensie’.  Heb je een Gmail-mailadres? Dan beschik je automatisch over een Google+ account. Gebruik dan jouw Gmail-mailadres en bijbehorende wachtwoord om in te loggen voor het plaatsen van een recensie.

Heb je geen Google+ account en wil je toch een recensie schrijven over IJsselpersoneel?

Voor het aanmaken van een Google+ account klik je op: https://accounts.google.com/signup  Het aanmaken van een account is heel eenvoudig en vraagt slechts  1 minuut van je tijd.

Stappenplan voor het plaatsen van een recensie

1) Klik op de volgende link https://plus.google.com/+IJsselpersoneelNL/about

2) Log in door te klikken op de blauwe button rechtsboven. Zie jij geen blauwe button rechtsboven? Dan ben je waarschijnlijk al ingelogd en zie je rechtsboven je naam of je e-mailadres.

3) Klik op de knop ‘Een recensie schrijven’ rechts onder de grote omslagfoto. Soms zit de knop wat verder naar beneden.

4) Het kan zijn dat Google vraagt om nog wat gegevens toe te voegen aan je profiel, zoals je naam. Zo nee, dan kun je stap 4 overslaan.

5) Beoordeel IJsselpersoneel op een schaal van 1 tot met 5 sterren en geef in het ‘tekstvak’ extra informatie die je nuttig en/of zinvol vindt voor anderen om te weten.
Let op! Google is erg streng in het beoordelen van de recensies. Daarom mag je geen linkjes of de naam van jouw/mijn website in de recensie vermelden. Doe je dat wel, dan is de kans groot dat Google je recensie wegfiltert. Het vermelden van IJsselpersoneel is geen probleem.

6) Klik op Publiceren wanneer je klaar bent. De recensies die je schrijft, zijn openbaar en worden ook gepubliceerd op je eigen Google+ profielpagina.

Alvast heel hartelijk bedankt voor de moeite!

Andere nieuwsberichten