Grondwerker (m/v)

Sta jij met beide benen op de grond? Houd je ervan om buiten te werken? 

Als grondwerker in de grond-, weg- en waterbouw voer je werkzaamheden uit bij graaf- en grondwerkzaamheden, aanleg van kabels en buizen, groenvoorzieningen en bij het reinigen of saneren van grond. Zo help je bij het aanleggen van glasvezelnetwerken, sleuven, rioolbuizen en huisaansluitingen. Ook kun je worden ingezet bij het plaatsen van beschoeiingen, lantaarnpalen, straatkolken en het zetten van duikers of damwanden. Als grondwerker werk je nauw samen met de kraanmachinist. Je geeft de kraanmachinist aanwijzingen op plekken waar kabels en leidingen liggen en je assisteert met het graven en dichten van sleuven.

Functie-eisen

  • Een opleiding tot grondwerker is een pré maar geen vereiste
  • Assisteren bij graaf- en grondwerkzaamheden
  • Assisteren bij de aanleg van kabels en leidingen
  • Assisteren bij het plaatsen van beschoeiingen, lantaarnpalen, kolken
  • Assisteren bij het zetten van duikers, damwanden
  • Het aangeven van aanwijzingen aan een kabellegger of kraanmachinist
  • Relevante certificaten zijn een pré (zoals veilig werken langs de weg en VCA)
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je beschikt over een flinke portie doorzettingsvermogen

Aanbod

Wij werken via de bijbehorende CAO en kunnen je een goed pensioen aanbieden. De hoogte van het salaris is uiteraard afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring.

IJsselpersoneel

IJsselpersoneel is gespecialiseerd in het uitzenden van vakmensen binnen de schilder- en bouwbranche. Wij zijn opgericht in 2010 en inmiddels uitgegroeid naar drie vestigingen. Wij beschikken over een ruime vakkennis en een groot netwerk binnen de branche. Door onze korte lijnen, directe communicatie en persoonlijke aandacht naar onze uitzendkrachten en klantrelaties, zijn wij in staat mensen duurzaam aan ons te binden. Wij staan namelijk dichtbij de klant én de medewerker. Aandacht en betrokkenheid zijn onze drijfveren. Ontwikkelen is onze kracht.

Vanuit onze vestigingen Kampen, Zwolle en Rijssen zetten wij ons dagelijks in voor onze klantrelaties. IJsselpersoneel staat voor goed werkgeverschap, betrouwbaarheid en afspraak is bij ons afspraak.

Waar kan ik solliciteren?

Plaats vacature: Lelystad/Almere/Zwolle
Provincie vacature: Overijssel, Flevoland
Uitzendbureau vestiging:  Kampen

Andere nieuwsberichten