ZZP’er

ZZP’ers opgelet! Voor diverse relaties zijn wij opzoek naar ZZP’ers timmerlieden en schilders. Ben jij iemand die geheel zelfstandig de werkzaamheden kan uitvoeren? 

Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met jou gaan wij op zoek naar het juiste bedrijf, het leukste project en zorgen wij zo voor een fijne samenwerking.

 

Als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor jou als zzp’er, twijfel niet en neem contact op. Bel naar 038-3333488, je kan mij ook altijd bellen of appen op het volgende nummer 06-12152789.

Andere nieuwsberichten

Timmerlieden

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar timmerlieden. Je zult werkzaamheden uitvoeren op onderhoud- nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ben jij iemand, die graag klantgericht en zelfstandig werkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij nodigen zzp’ers ook uit om te reageren!

 

Wat vragen wij van jou:

 • Je bent gemotiveerd en hebt passie voor het vak.
 • Je bent in het bezit van een vca certificaat of bereid deze via ons te halen. 
 • Je stelt je flexibel op.
 • Je beheerst de Nederlandse taal.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

 

Wat bieden wij jou:
• Een goed salaris.
• Reiskosten afhankelijk van de afstand woon- werkverkeer.

 

Herken jij je in bovenstaand profiel dan nodigen wij jou uit om te solliciteren! 

Voor vragen kan je contact opnemen met Cheyenne Schaapman, bel naar 038-3333488 je mag ook appen naar het nummer 06-12152789

Andere nieuwsberichten

Meerdere Timmerlieden

Ben jij:

Die handige Harry die altijd gevraagd wordt te klussen bij anderen vanwege je twee rechterhanden? Ben je zelfstandig en werk je secuur? Heb je graag afwisselend werk? Zo ja, dan ben ik op zoek naar jou! Voor verschillende aannemersbedrijven in de omgeving van Enschede ben ik op zoek naar Allround timmerlieden.

Bij een groot of klein bedrijf (jouw voorkeur). Zoek je een bedrijf waar (nieuw)bouwprojecten zich afwisselen met renovatie- en onderhoudswerk? Of wil je liever werken bij een bedrijf wat 90% van de tijd renoveert? Je kunt het zelf invullen. Onze fantastische klanten vragen naar vakmensen waardoor we je gegarandeerd een mooie en passende plek kunnen bieden afgestemd op jouw kennis, ervaring en wensen.

Functie benodigdheden

 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je hebt aantoonbare werkervaring
 • Je bent gemotiveerd en betrouwbaar
 • Je werkt netjes en accuraat
 • Je bent flexibel
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer

Wat bieden wij jou?

Je ontvangt een passend loon conform de bouw CAO en conform jouw opleiding en ervaring.

Verscheidene ontwikkelingsmogelijkheden

Vooruitzicht op vast dienstverband

IJsselpersoneel

IJsselpersoneel is gespecialiseerd in het uitzenden van vakmensen binnen de schilder- en bouwbranche. Wij zijn opgericht in 2010 en inmiddels uitgegroeid naar drie vestigingen. Wij beschikken over een ruime vakkennis en een groot netwerk binnen de branche. Door onze korte lijnen, directe communicatie en persoonlijke aandacht naar onze uitzendkrachten en klantrelaties, zijn wij in staat mensen duurzaam aan ons te binden. Wij staan namelijk dichtbij de klant én de medewerker. Aandacht en betrokkenheid zijn onze drijfveren. Ontwikkelen is onze kracht.

Vanuit onze vestigingen Rijssen, Kampen en Zwolle zetten wij ons dagelijks in voor onze klantrelaties. IJsselpersoneel staat voor goed werkgeverschap, betrouwbaarheid en afspraak is bij ons afspraak.

Is jouw interesse gewekt?

Stad vacature: Omgeving Enschede
Provincie vacature: Overijssel
Uitzendbureau vestiging: Rijssen

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met: 0548-215003.

Andere nieuwsberichten