Voorman (m/v)

We zijn op zoek naar voormannen die hun vak verstaan. Dat wil zeggen, je bent de communicatie specialist tussen uitvoerder en monteur, weet hoe alles in elkaar steekt en zorgt ervoor dat het proces goed verloopt. Dus ben jij communicatief sterk, heb jij kennis van bouwtekeningen en materiaal en heb jij verstand van organiseren? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Wanneer je op een bouwplaats aankomt, bespreek je met de uitvoerder jouw planning. Je organiseert de materialen en de werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van de tekening naar de montage van de aangeleverde producten. Uitdagingen treed je enthousiast tegemoet. Je stuurt de monteurs aan en overlegt de werkzaamheden met hen. Je blijft met de uitvoerder in gesprek en zorgt ervoor dat je je planning haalt. Je werk kent veel afwisseling en je dag vliegt voorbij. Je bent het visitekaartje van de klant, en dat ben je van begin tot eind.

Functie-eisen

  • Je hebt leidinggevende capaciteiten en je hebt vaker mensen aangestuurd.
  • Je werkt op MBO niveau door opleiding of ervaring verkregen.
  • Je kunt goed tekeningen lezen en inmeten.
  • Je hebt ervaring met maatvoering en kennis van bevestigingsmaterialen.
  • Je kunt goed plannen en organiseren.
  • Je bent in staat het overzicht te behouden en je bent creatief en oplossingsgericht.
  • Je hebt oog voor kwaliteit en bent doelgericht. Dat betekent ook dat je niet stopt met werken voor je je doel hebt bereikt.

Aanbod

Natuurlijk krijg je een salaris dat marktconform is en de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Je kunt je werk naar eigen inzicht inrichten. Samen met jouw team bepaal je bijvoorbeeld je werkuren op een dag. Geen twee projecten zijn hetzelfde. Je krijgt de gelegenheid om eigen werkmethodes te bedenken en toe te passen. Je komt te werken voor een jong bedrijf met enthousiaste en gedreven werknemers. In overleg krijg je eerst een jaarcontract. Je ontvangt prestatietoeslag en bij goed functioneren maak je kans op een vast contract.

IJsselpersoneel

IJsselpersoneel is gespecialiseerd in het uitzenden van vakmensen binnen de schilder- en bouwbranche. Wij zijn opgericht in 2010 en inmiddels uitgegroeid naar drie vestigingen. Wij beschikken over een ruime vakkennis en een groot netwerk binnen de branche. Door onze korte lijnen, directe communicatie en persoonlijke aandacht naar onze uitzendkrachten en klantrelaties, zijn wij in staat mensen duurzaam aan ons te binden. Wij staan namelijk dichtbij de klant én de medewerker. Aandacht en betrokkenheid zijn onze drijfveren. Ontwikkelen is onze kracht.

Vanuit onze vestigingen Kampen, Zwolle en Rijssen zetten wij ons dagelijks in voor onze klantrelaties. IJsselpersoneel staat voor goed werkgeverschap, betrouwbaarheid en afspraak is bij ons afspraak.

Waar kan ik solliciteren?

Plaats vacature: Epe
Provincie vacature: Gelderland
Uitzendbureau vestiging:  Uitzendbureau

Andere nieuwsberichten