Calculator / Werkvoorbereider

Heb jij ervaring als calculator of  werkvoorbereider ? Ben je goed met cijfers en kun jij het overzicht houden? Breng dan deze eigenschappen samen in deze mooie functie!

Wat ga je doen?

Als calculator / werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het algehele voortraject van een Project. Je werkzaamheden bestaan uit het opstellen en uitwerken van calculaties en aan de hand hiervan breng je een offerte uit. Je vraagt offertes aan bij toeleveranciers en controleert deze op compleetheid. Je vertaalt de klantvraag en/of vraag van de projectleiding in een offerte, waarbij je oog hebt voor de technische aspecten, energiebesparende maatregelen en richt je op details. Je werkt nauw samen met de tekenaar en projectleiding en bent gewend zelfstandig te werken.

Functie-eisen

 •  Minimaal MBO-niveau 4
 • Relevante ervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Gemotiveerde, flexibele, collegiale en klantgerichte instelling;
 • Kennis van recente ontwikkelingen in de branche.

Aanbod

Onze klant biedt ruimte voor zelfontwikkeling. Goede arbeidsomstandigheden met een prettige werkomgeving, goede balans tussen werk-privé tezamen met een prima salaris zijn dingen die zij als vanzelfsprekend zien. Het betreft een werving & selectie functie waarbij je eerste een jaarcontract zult krijgen. Uiteraard wordt dit bij goed functioneren omgezet in een vast contract.

IJsselpersoneel

IJsselpersoneel is gespecialiseerd in het uitzenden van vakmensen binnen de schilder- en bouwbranche. Wij zijn opgericht in 2010 en inmiddels uitgegroeid naar drie vestigingen. Wij beschikken over een ruime vakkennis en een groot netwerk binnen de branche. Door onze korte lijnen, directe communicatie en persoonlijke aandacht naar onze uitzendkrachten en klantrelaties, zijn wij in staat mensen duurzaam aan ons te binden. Wij staan namelijk dichtbij de klant én de medewerker. Aandacht en betrokkenheid zijn onze drijfveren. Ontwikkelen is onze kracht.

Vanuit onze vestigingen Kampen, Zwolle en Rijssen zetten wij ons dagelijks in voor onze klantrelaties. IJsselpersoneel staat voor goed werkgeverschap, betrouwbaarheid en afspraak is bij ons afspraak.

Waar kan ik solliciteren?

Plaats vacature: Emmeloord, Urk, Lelystad
Provincie vacature: Flevoland
Uitzendbureau vestiging: Kampen

Andere nieuwsberichten

Spraakmakende – Gevel monteur

Ben jij:

iemand die graag aan diverse uitdagende projecten in zowel binnen en buitenland wil werken? Voor onze opdrachtgever zijn we opzoek naar iemand die ervaring heeft in het monteren van Gevels en het niet erg vind om ‘in de kost’ te werken

We zoeken een ‘blijver’ en geen avonturier. De voorkeur gaat uit naar iemand uit Almelo of de nabije omgeving. Ook leerling monteurs mogen reageren, de klant zal zorgen voor een goede  begeleiding. Er is dus een zeer grote kans op een vaste aanstelling

Functie-eisen

 • Je bent woonachtig in de omgeving van Almelo
 • Je heb affiniteit of ervaring in de bouw
 • Je bent stressbestendig
 • Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit
 • Je bent gemotiveerd en betrouwbaar
 • Je werkt netjes en accuraat

Wat bieden wij jou?

 • Vooruitzicht vast dienstverband
 • Afwisselende baan
 • Persoonlijk contact
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Goed salaris

IJsselpersoneel

IJsselpersoneel is gespecialiseerd in het uitzenden van vakmensen binnen de schilder- en bouwbranche. Wij zijn opgericht in 2010 en inmiddels uitgegroeid naar drie vestigingen. Wij beschikken over een ruime vakkennis en een groot netwerk binnen de branche. Door onze korte lijnen, directe communicatie en persoonlijke aandacht naar onze uitzendkrachten en klantrelaties, zijn wij in staat mensen duurzaam aan ons te binden. Wij staan namelijk dichtbij de klant én de medewerker. Aandacht en betrokkenheid zijn onze drijfveren. Ontwikkelen is onze kracht.

Vanuit onze vestigingen Rijssen, Kampen en Zwolle zetten wij ons dagelijks in voor onze klantrelaties. IJsselpersoneel staat voor goed werkgeverschap, betrouwbaarheid en afspraak is bij ons afspraak.

Is jouw interesse gewekt?

Stad vacature: Almelo
Provincie vacature: Overijssel
Uitzendbureau vestiging: Kampen

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met: 06-14 42 78 60

Andere nieuwsberichten

Junior Accountmanager m/v

Als junior accountmanager lever je een structurele bijdrage aan de groei van IJsselpersoneel.

Je vindt het een uitdaging nieuwe kandidaten te werven, legt makkelijk contacten en bouwt actief aan een eigen netwerk!

Doel van jouw functie.

Als junior accountmanager ben je een kei in het vinden en binden van contacten in de bouw- en schildersbranche. Zowel online als offline. Jij bent verantwoordelijk voor het werven van onze nieuwe vakmensen. Met veel vrijheid weet jij succesvolle plaatsingen te maken en last minute opdrachten beschouw je als een uitdaging. Door jouw overtuigingskracht, enthousiasme en persoonlijke touch weet jij een eigen netwerk op te bouwen. Door goed relatiebeheer en slim te netwerken word je regelmatig getipt op mogelijk geschikte kandidaten. Je kent onze klant en verdiept je in de markt zodat je goed in staat bent om de werknemer de droombaan te leveren waar hij/zij naar op zoek is. Zo lever jij een bijdrage aan onze groeiambitie.

Bij welk bedrijf ga je aan de slag?

IJsselpersoneel is een ambitieus uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden van vakmensen binnen de bouwbranche. Wij zijn opgericht in 2010 en inmiddels uitgegroeid naar drie vestigingen. Wij beschikken over een ruime vakkennis en een groot netwerk binnen de branche. Door onze korte lijnen, directe communicatie en persoonlijke aandacht naar onze uitzendkrachten en klantrelaties, zijn wij in staat mensen duurzaam aan ons te binden. Wij staan namelijk dichtbij de klant én de medewerker. Aandacht en betrokkenheid zijn onze drijfveren.

Vanuit onze vestigingen Kampen, Zwolle en Rijssen zetten wij ons dagelijks in voor onze relaties. In Kampen is tevens onze backoffice gevestigd. Onze medewerkers zijn gedreven. Kenmerkend voor onze organisatie is ook de persoonlijke betrokkenheid binnen ons eigen team. IJsselpersoneel staat voor goed werkgeverschap, betrouwbaarheid en afspraak is bij ons afspraak.  Onze kernwaarden zijn niet voor niets: eerlijk, persoonlijk en vakkundig.

Wij beschouwen de functie van junior accountmanager als een sleutelrol binnen onze organisatie, want jij zorgt namelijk voor het plaatsen van nieuwe vakkrachten. Hiermee lever jij een duidelijke bijdrage aan het waarmaken van onze groeiambitie.

Welke afdeling ga je versterken?

Jij gaat de salesvestiging in Kampen versterken. Op deze vestiging zijn een Vestigingsmanager en een Accountmanager actief. Samen vormen jullie het commerciële gezicht van de vestiging en weten jullie commerciële kansen te creëren en te benutten. Bij nieuwe relaties en bij bestaande relaties. Als team vul je elkaar aan en versterk je elkaar.

Wat ga jij doen?

Je levert een actieve bijdrage aan het commerciële resultaat en de groei van IJsselpersoneel.

Binnen jouw regio ben je in staat nieuwe contacten op te doen, deze contacten om te buigen naar een inschrijving en vervolgens naar een daadwerkelijke plaatsing. Je bent altijd bezig met het vergroten van jouw portefeuille met (potentiele) kandidaten.

Je werft kandidaten op ouderwetse wijze, maar liever nog op jouw eigen creatieve manier. Je weet je vrijheid en verantwoordelijkheid te pakken door ook op een “out of the box” wijze nieuwe kanalen aan te boren.

Je denkt na over het vergroten van onze naamsbekendheid en employee branding samen met onze marketing en communicatie. Je bent ook proactief in het werven van kandidaten door bijvoorbeeld evenementen te organiseren welke bovendien bijdragen aan het verhogen van onze naamsbekendheid. Hier ben je dan uiteraard zelf ook bij aanwezig zodat je zoveel mogelijk mensen persoonlijk kunt spreken om hen te kunnen enthousiasmeren.

Je gaat persoonlijk (telefonisch of face to face) met kandidaten in gesprek om hen te interesseren voor jouw klant en IJsselpersoneel. Na het werven van geschikte kandidaten, selecteer je in overleg met de Accountmanager kandidaten en stel je hen voor aan onze klantrelatie. Je bent aanwezig bij de sollicitatiegesprekken om deze in goede banen te leiden en waar nodig coach/train je de medewerker voorafgaand de sollicitatie zodat hij goed beslagen ten ijs komt tijdens het gesprek.

Tevens ben je mede verantwoordelijk voor de planning van onze medewerkers.

Wat verwachten wij?

Kennis en ervaring, je hebt….

 • HBO werk- en denkniveau
 • feeling en affiniteit in de bouwbranche
 • handigheid in social media
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Persoonlijke kenmerken, je bent…

 • integer
 • klantgericht en commercieel
 • communicatief sterk
 • ambitieus, leergierig, enthousiast en sociaal
 • creatief
 • flexibel en stressbestendig

Ambities, je wilt…..

 • Je wilt werken bij een organisatie met een heldere groeiambitie en wilt actief een bijdrage leveren in het uitbouwen van ons klant en- medewerkersbestand.
 • Resultaten boeken. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waar resultaatgericht werken voorop staat.
 • Je bent gedreven en wilt continue het beste uit jezelf halen. Uiteraard voor jezelf, maar ook voor je collega ‘s en IJsselpersoneel.

Ons aanbod

We bieden je een gevarieerde, uitvoerende functie binnen een jong en energiek team en een ambitieus, groeiend bedrijf in een dynamische markt. Er heerst een open, gemoedelijke sfeer en de lijnen zijn kort. Met een “handen uit de mouwen” instelling krijg jij de ruimte om een eigen stempel te drukken op deze functie. Naast een marktconform salaris zijn onze secundaire arbeidsvoorwaarden prima voor je geregeld. Nieuwsgierig? Reageer dan snel op deze vacature!

Locatie

Plaats vacature: Kampen
Provincie vacature: Overijssel
Uitzendbureau vestiging:  Kampen

Andere nieuwsberichten

Tegelzetter (m/v)

Ben jij een tegelzetter en opzoek naar een nieuwe uitdaging?

Als tegelzetter moet je zelfstandig kunnen werken en vakbekwaam zijn. Ook moet je beschikken over een goede werkmentaliteit. Werkervaring is een pré maar geen eis. Er wordt verwacht dat je op een snelle, nette en veilige manier omgaat met de werkzaamheden en moet je een kick krijgen van een top resultaat!

Functie-eisen

 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring
 • Je bent in bezit van een geldig rijbewijs B
 • Je hebt een geldig VCA-certificaat of bent bereid deze te halen
 • Je werkt netjes en accuraat
 • Je bent gemotiveerd en betrouwbaar

Aanbod

Wij werken via de bijbehorende CAO en kunnen je een goed pensioen aanbieden. De hoogte van het salaris is uiteraard afhankelijk van jou ervaring. Verder bieden wij je een prettige werksfeer bij een klein bedrijf waar de lijntjes kort zijn.

IJsselpersoneel

IJsselpersoneel is gespecialiseerd in het uitzenden van vakmensen binnen de schilder- en bouwbranche. Wij zijn opgericht in 2010 en inmiddels uitgegroeid naar drie vestigingen. Wij beschikken over een ruime vakkennis en een groot netwerk binnen de branche. Door onze korte lijnen, directe communicatie en persoonlijke aandacht naar onze uitzendkrachten en klantrelaties, zijn wij in staat mensen duurzaam aan ons te binden. Wij staan namelijk dichtbij de klant én de medewerker. Aandacht en betrokkenheid zijn onze drijfveren. Ontwikkelen is onze kracht.

Vanuit onze vestigingen Kampen, Zwolle en Rijssen zetten wij ons dagelijks in voor onze klantrelaties. IJsselpersoneel staat voor goed werkgeverschap, betrouwbaarheid en afspraak is bij ons afspraak.

Waar kan ik solliciteren?

Plaats vacature: Kampen/Zwolle/Dalfsen
Provincie vacature: Overijssel
Uitzendbureau vestiging:  Kampen

Andere nieuwsberichten

Metselaar (m/v)

Is geen muur jou te hoog en ga jij graag de uitdaging aan?

Als ervaren metselaar/voeger kun jij zelfstandig werken maar vind jij werken in teamverband ook geen probleem, de klus moet immers geklaard worden. Je voert diverse metselwerkzaamheden uit, waarbij je gebruik maakt van verschillende metselgereedschappen. Met jouw ervaring en zelfstandige werkhouding bouw je aan prachtige resultaten.

Functie-eisen

 • Je bent full-time beschikbaar
 • Je heb aantoonbare werkervaring
 • Je bent gemotiveerd en betrouwbaar
 • Je werkt netjes en accuraat
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (BE is een pré)
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer

Aanbod

Wij werken via de bijbehorende CAO en kunnen je een goed pensioen aanbieden. De hoogte van het salaris is uiteraard afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en werkervaring. Natuurlijk bieden wij ook een prettige en veilig werk omgeving.

IJsselpersoneel

IJsselpersoneel is gespecialiseerd in het uitzenden van vakmensen binnen de schilder- en bouwbranche. Wij zijn opgericht in 2010 en inmiddels uitgegroeid naar drie vestigingen. Wij beschikken over een ruime vakkennis en een groot netwerk binnen de branche. Door onze korte lijnen, directe communicatie en persoonlijke aandacht naar onze uitzendkrachten en klantrelaties, zijn wij in staat mensen duurzaam aan ons te binden. Wij staan namelijk dichtbij de klant én de medewerker. Aandacht en betrokkenheid zijn onze drijfveren. Ontwikkelen is onze kracht.

Vanuit onze vestigingen Kampen, Zwolle en Rijssen zetten wij ons dagelijks in voor onze klantrelaties. IJsselpersoneel staat voor goed werkgeverschap, betrouwbaarheid en afspraak is bij ons afspraak.

Waar kan ik solliciteren?

Plaats vacature: Kampen/Zwolle/Amersfoort/Meppel
Provincie vacature: Overijssel/Drenthe
Uitzendbureau vestiging: Kampen

Andere nieuwsberichten

Stratenmaker (m/v)

Als stratenmaker ben je stressbestendig, fysiek capabel en wil je het liefst altijd buiten werken. Het is zeker niet voor iedereen weggelegd maar zeker een heel mooi beroep om in te werken! Jij kunt genieten van het leggen van de strakste straten, hofjes en stoepen, en schuwt er niet voor om dit zo snel, netjes en zo verstandig mogelijk te doen.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanleggen van bestrating, herbestrating, uitzetten van hoogtes en het egaliseren van vlakken. Tevens ben je bereid om te opperen. Al met al een veelzijdige functie waarin je je goed kunt ontwikkelen. Het werk is wisselend bij zowel particulieren, zakelijke klanten als gemeentes.

Functie-eisen

 • Je hebt ervaring als stratenmaker of bent bereid dit vak te willen leren
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (BE is een pré)
 • Je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat of bent bereid deze te willen halen
 • Je bent veelzijdig inzetbaar
 • Je hebt de kwaliteiten om snel, secuur en veilig te werken.

Aanbod

Je komt te werken bij een ZZP’er die samenwerkt met andere ZZP’ers. Wij werken via de bijbehorende CAO en kunnen je een goed pensioen aanbieden. De hoogte van het salaris is uiteraard afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en werkervaring.

IJsselpersoneel

IJsselpersoneel is gespecialiseerd in het uitzenden van vakmensen binnen de schilder- en bouwbranche. Wij zijn opgericht in 2010 en inmiddels uitgegroeid naar drie vestigingen. Wij beschikken over een ruime vakkennis en een groot netwerk binnen de branche. Door onze korte lijnen, directe communicatie en persoonlijke aandacht naar onze uitzendkrachten en klantrelaties, zijn wij in staat mensen duurzaam aan ons te binden. Wij staan namelijk dichtbij de klant én de medewerker. Aandacht en betrokkenheid zijn onze drijfveren. Ontwikkelen is onze kracht.

Vanuit onze vestigingen Kampen, Zwolle en Rijssen zetten wij ons dagelijks in voor onze klantrelaties. IJsselpersoneel staat voor goed werkgeverschap, betrouwbaarheid en afspraak is bij ons afspraak.

Waar kan ik solliciteren?

Plaats vacature: Kampen/Almere/Lelystad/Apeldoorn
Provincie vacature: Overijssel/Flevoland/Gelderland
Uitzendbureau vestiging: Kampen

Andere nieuwsberichten

Particulier Schilder (m/v)

Kom jij goed uit de verf als vakschilder? Dan zorgen wij dat jij op de juiste plek terecht komt! Zijn bij jou je kwasten een verlengstuk van je handen of ben je daar nog heen aan het werken? Wil jij meedraaien met een professioneel, gemotiveerd en gezellig team of juist zelfstandig aan de slag?  Schrijf je dan in, want wij hebben voor ieder persoon een passend bedrijf!

Functie-eisen

 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je hebt aantoonbare werkervaring als schilder
 • Je bent gemotiveerd en betrouwbaar
 • Je werkt netjes en accuraat
 • Je bent flexibel
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs
 • Je bent bij in het bezit van een geldig VCA certificaat.

Aanbod

Gezien het aanbod van verschillende bedrijven willen wij graag in een persoonlijk gesprek uitleggen wat de mogelijkheden en vooruitzichten zijn voor het aangaan van het werk. Er zal altijd een mogelijkheid zijn voor kans op een vaste aanstelling, afhankelijk van de voortgang van het werk en de mogelijkheden binnen het bedrijf waar je komt te werken.

IJsselpersoneel

IJsselpersoneel is gespecialiseerd in het uitzenden van vakmensen binnen de schilder- en bouwbranche. Wij zijn opgericht in 2010 en inmiddels uitgegroeid naar drie vestigingen. Wij beschikken over een ruime vakkennis en een groot netwerk binnen de branche. Door onze korte lijnen, directe communicatie en persoonlijke aandacht naar onze uitzendkrachten en klantrelaties, zijn wij in staat mensen duurzaam aan ons te binden. Wij staan namelijk dichtbij de klant én de medewerker. Aandacht en betrokkenheid zijn onze drijfveren. Ontwikkelen is onze kracht.

Vanuit onze vestigingen Kampen, Zwolle en Rijssen zetten wij ons dagelijks in voor onze klantrelaties. IJsselpersoneel staat voor goed werkgeverschap, betrouwbaarheid en afspraak is bij ons afspraak.

Waar kan ik solliciteren?

Plaats vacature: Utrecht/Almere/Lelystad/Zwolle/Kampen
Provincie vacature: Utrecht/Flevoland/Overijssel
Uitzendbureau vestiging:  Kampen

Andere nieuwsberichten